wysyłka "3 pytań"

1 wpis / 0 nowych
wysyłka "3 pytań"

Celem tej grupy roboczej jest zebranie adresów do wysyłek listowych oraz email'owych trzech pytań sformułowanych przez Zdzisława.
Tresć tych pytań tutaj

Podczas SKYPE-konferencji, która odbyła sie 06.05.2010, ustalono:

1) że wysyłamy w imieniu Stowarzyszenia Więcej Demokracji list o wspomnianej treści
2) adresatami tego listu będą: A) kandydaci na Prezydenta, B) Media C) Inne organizacje
3) list zostanie wysłany w formie papierowej (max30szt) + w formie elektronicznej
4) Do dn. 17.05.2010 w ramach tej grupy roboczej zbieramy adresy do naszej listy wysyłkowej .
5) wysłanie listów planowane jest na dzien 21.05.2010

Proszę wszystkich o przesłanie możliwie największej ilości potencjalnych adresatów. Szczególnie tych do których rozesłany zostanie email (tutaj ilość - bez ograniczeń). Jeśli chodzi o wysyłki listowe , to również proszę o zebranie przede wszystkim listy adresowej komitetów wyborczych bieżących kandydatów na urząd Prezydenta.

CELEM tej akcji wysłania 3pytań jest:
*) zebranie odpowiedzi zwrotnych na treść listu. Następnie analiza wniosków
*) wysłanie informacji o istnieniu naszego Stowarzyszenia, w sposób dedykowany do środowisk potencjalnie zainteresowanych odpowiedzią na zadane pytania.
*) możliwość analizy stanowiska tych środowisk w stosunku do ewidentnych niekonsekwencji prawa, które obnaża treść naszego listu.
*) wykorzystanie efektów tej akcji do przyszłych publikacji i innych działań. tutaj uwaga: nawet jeśli teoretycznie nikt nie odpowie, to też będzie to ważna informacja!