Naklejki magnetyczne na samochód

4 wpisy / 0 nowych
Naklejki magnetyczne na samochód

Zamierzam kupić naklejki magnetyczne na mój samochód. Będą zawierały jedną z grafik stworzonych ostatnio przez demokrata.

Na moim samochodzie największa równa przestrzeń ma 23 x 70 cm. Jeśli ktoś chciałby naklejkę o takich rozmiarach to zapraszam do zrzutki.

Gdyby ktoś znał tani zakład robiący takie naklejki to poproszę o informację.

Naklejki magnetyczne mają tą zaletę, że można je łatwo zdjąć przez co nie niszczą powierzchni.

su27
Portret użytkownika su27

Którą?

____________________________________

Praca IT w Irlandii

Tą z napisem "Każdy jest inny. Łączy nas wspólne dobro."
Jej proporcje najbardziej pasują do przestrzeni, którą dysponuję choć pewnie i tak trzeba będzie ją przyciąć u góry i dołu. No i jest ładna.
A i jeszcze literki w kolorze żółtym i pomarańczowym są słabo widoczne - trzeba będzie je przyciemnić.

wpatrykw
Portret użytkownika wpatrykw

Naklejki magnetyczne są najlepszą formą reklamy na samochód jaka chyba na dzień dzisiejszy istnieje. Posiadam na swoim samochodzie takowe i jeszcze nie odpadły :D Naklejki na samochód tradycyjne pozostawiają klej na lakierze albo mogą go oderwać. Naklejki na samochód jako magnesy są lepszym pomysłem. Ja mam grubość 0,6mm i jeździłem z nimi po autostradzie 160km/h i jeszcze mi nigdy nie spadły :D Z tym że kupiłem je u producenta www.naklejki-magnetyczne.pl

Ale to znowu nie ma tak pięknie. Raz za czas np. 3 tygodnie trzeba zdjąć i przemyć szmatką wilgoć pod naklejkami... Tak dla bezpieczeństwa żeby nic z lakierem się nie stało. Ale ogólnie dużoooooo bezpieczniejsze rozwiązanie od tradycyjnego oklejania.