Jaką nazwę nadamy nowemu działowi zawierającemu krótkie wprowadzenie do demokracji bezpośredniej?

Ulotka
Materiały informacyjne
Informator
Wprowadzenie
33% (2 głosów)
W skrócie
Razem głosów: 6

Odpowiedzi

Nowa opcja w górnym menu

- Czy jakaś możliwa opcja mi umknęła?

Miejcie na względzie, że musi to jakoś wyglądać w menu - nie może być zbyt długie i powinno komponować się.

-----

Tutaj jest dyskusja w wyniku której powstała ta ankieta: http://www.demokracjabezposrednia.pl/node/1129

Portret użytkownika su27

Format broszurki

Przy okazji - ta broszurka, którą przygotowałeś jest przygotowana do wydrukowania i odpowiedniego złożenia. I to jest ok.
Ale broszurkę do ściągnięcia ze strony trzeba przeformatować tak, by dobrze się ją czytało w postaci elektronicznej.

P.S. A gdzie tu się patrzy kto jak zagłosował? :)

P.S.2 Moim skromnym zdaniem, aby wykorzystać "mądrość tłumu", w takich ankietach powinni mieć możliwość głosowania wszyscy zarejestrowani na forum.

____________________________________

Praca IT w Irlandii

formatowanie broszurki

Nie rozumiem. Co niby jakaś osoba miałaby zrobić z plikiem zawierającym treść ulotki ale nie sformatowanym do wydruku?

p.s. W ankietach nie ma takiej opcji

p.s.2 Z ankietami jest tak, że wystarczy być użytkownikiem strony żeby móc je tworzyć i brać nich udział. (wcześniej pomyliłem się mówiąc o tych uprawnieniach - miałem wtedy na myśli głosowania)

Portret użytkownika su27

Nie rozumiem. Co niby jakaś