Info/ luty 2011 (warsztaty, spotkania, porównanie DB z DP, info ze świata DB)

Stowarzyszenie Więcej Demokracji
JC - info 2/2010
10. luty 2010
1) Warsztaty
2) Dzień spotkań
3) Policzmy się /składki
4) Porównanie 3 odmian demokracji
5) Informacje ze świata DB.
=================================================

Witajcie szanowne koleżanki i koledzy, sympatyczki i sympatycy demokracji bezpośredniej

Czas szybko płynie i nim się obejrzymy minie kolejny rok. Jeśli chcemy osiągnąć nasze cele należy, trochę przyspieszyć tempo działań. Nadal jest nas niewielu „aktywnych”, dlatego zachęcam wszystkich do zaangażowania się oraz tych, którz tego jeszcze nie zrobili, do przystąpienia do Stowarzyszenia. Zdobyte doświadczenia, znajomości oraz satysfakcja z robienia dobrych uczynków SĄ BEZCENNE!

Pozdrawiam serdecznie
Jordan Cibura

=================================================

1) Na poprzednim zebraniu (http://www.demokracjabezposrednia.pl/podcast )padł pomysł stworzenia „warsztatów”, czyli regularnych spotkań „roboczych”, podczas których wspólnie „pracowalibyśmy” nad określonym zadaniem (np. list, ulotka, http://www.demokracjabezposrednia.pl/node/954 ....). Zebrania owocują ogromną ilością pomysłów. Warto je realizować. Proszę napisz, w jaki dzień chciałbyś się spotkać, aby realizować te pomysły: http://www.doodle.com/684vfagm3zryqw7r