Witam Szanownych Forumowiczów

Portret użytkownika pyton357
Witam Szanownych Forumowiczów

Witam Wszystkich Forumowiczów.
Miło mi spotkać ludzi, którzy interesują się systemem demokracji bezpośredniej, o której marzę od ponad 30 lat(1975r), kiedy po raz pierwszy dowiedziałem się z książki libijskiego przywódcy Muammara Qadafiego pt: "Zielona Książka" opisującą system rządzenia ludowego tzw.demokracji naturalnej, wprowadzony w Libii. Co zaskakujące w chwili załamania systemu komunistycznego w Polsce, byliśmy o krok od wprowadzenia tego systemu (z pewnymi modyfikacjami) w praktyce ze względu na nabyte uwarunkowania społeczno-gospodarcze, ale prywata wygrała, i mamy to co mamy. Z braku innych źródeł (cenzura) sądziłem że, nigdzie w cywilizacji zachodniej coś podobnego nie występuje. Jestem sympatykiem i zwolennikiem, systemu łączącego w sobie zalety demokracji naturalnej, zdobycze technologiczne cywilizacji(technokracji), ekonomii i gospodarki naturalnej i zrównoważonej, coś na kształt Zaitgaist, oraz efektywniejszego systemu ustawicznej nie ograniczonej edukacji, i wychowania(projekt własny). Tak więc trafiłem na tę stronę, i nawet nie przeglądając postanowiłem choćby wirtualnie przyłączyć się do grupy, Zdaję sobie sprawę że, wychodzę na niepoprawnego starego romantyka. Ale tylko to mi pozostało. Jeszcze raz dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grona, i umożliwienie wymiany wiedzy na ten temat.
P.S. Nie jestem pewien czy to odpowiednie miejsce na ten post (brak działu powitalnego), wybaczcie ignorancję.

carpe diem
[URL=http://chomikuj.pl/pyton357?b=1][IMG]http://images.chomikuj.pl/button/pyton357.gif[/IMG][/URL]